Jun
04

Bezoek Nederland

Nog 7 weken en dan zijn we in Nederland voor vakantie met de hele familie. Gavin en Saige kijken ernaar uit. We komen aan op Woensdag 20 Juli in Amsterdam en blijven daar tot Vrijdag de 22e alvorens we naar Zeeland afreizen. In Zeeland zijn we dan voor 2 weken in de Roompot Beach Resort in Kamperland aan het strand tot 5 Augustus en daarna enkele dagen nog in Goes/Kapelle voordat we op Maandag 8 Augustus weer vertrekken.

Ik hoop heel veel vrienden en famile te kunnen zien, iedereen is welkom op de Roompot zal komende weken iedereen wel benaderen om een datum te prikken en lokatie voor een borrel, lunch, bbq of etentje.

Groeten
Arnold


No Comments »

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

*
To prove you're a person (not a spam script), type the security word shown in the picture. Click on the picture to hear an audio file of the word.
Anti-spam image